Sunday, April 28, 2013

Bay Area Huskers E-News 4-28-13

Mark your calendars for these two Bay Area Husker Events!

June 15, 2013 - Annual Big Red Golf Tournament

By popular demand, we will again be playing again at Los Lagos,  2995 Tuers Road,  San Jose, CA.

Tuers Road is just past McLaughlin Rd. on Capital Expressway, which is just west of Hwy 101 south of Interstate 280 in San Jose.

The Format remains the same as in the past: Four man team Texas Scramble.  Must use each players Tee Shot a minimum of three times. 

We have negotiated a price of $66 per person this year. This include green fee, carts and prizes.
 
Visit http://bayareahuskers.org/Golf2013.php to sign up and register for this fun event.


July 14, 2013 - Annual Bay Area Huskers Bar-B-Que

Make your plans now to join fellow Husker fans at our Annual Bay Area Huskers BBQ at Lakewood Park in Sunnyvale on July 14, 2013.

Where: Lakewood Park, 1118 Silverlake Dr., Sunnyvale, CA 94089

Price is only $22.00 for adults and $8.00 for Children 6-11 who receive a large hotdog
There will be horseshoes, ladder ball and cornhole/bean bag toss.

There will be a raffle.  Prizes include Husker Gym Bag, 4 Husker Tailgating Chairs, Husker Clothing and other items.  Do not miss out.  Even a special raffle for Chapter Members.     
 
Visit http://bayareahuskers.org/ to sign up for this fun event. 

Visit our Bay Area Huskers website for additional Husker information, Links, Upcoming Events, Past Events, Watch Sites, and the Schedule of Games. Also order Merchandise online, and get information on Husker Scholarships. Check out the History of the Huskers and meet our Directors. Say hello today, email us, sign up for our newsletter, and become a member of the Bay Area Huskers Alumni Chapter.

1 comment:

 1. Để nhân viên làm việc tập trung cao độ hơn trong công việc thì hiện nay, rất nhiều công ty đã chọn vách ngăn di động . Làm sao để chọn được loại vách ngăn phù hợp nhất, hãy cùng chúng tôi chia sẻ cho bạn điều đó ngay bây giờ.
  Lựa chọn vách ngăn gỗVách ngăn gỗ Veneer
  Vách ngăn văn phòng này có nhiều ưu điểm, thực phẩm là được làm bằng chất liệu gỗ tự nhiên, khá thân thiện và tạo được không gian ấm cúng cho văn phòng làm việc. Ngoài ra sử dụng loại vách ngăn này còn có tính thẩm mỹ cao, bề mặt khá sáng mịn, hiện đại. Thế nhưng chính vì được làm bằng gỗ tự nhiên mà những lát gỗ khá mỏng, khi di chuyển nhiều thì dễ bị nứt nẻ hơn. Loại vách ngăn này có giá khá cao nhưng mang tới diện mạo sang trọng cho không gian văn phòng.
  Kiểu vách ngăn văn phòng này có nhiều ưu điểm và được đánh giá khá cao. Chất liệu gỗ được làm là gỗ công nghiệp chứ không phải gỗ tự nhiên, giá cả thì phải chăng, tính thẩm mỹ cao. Không những vậy, công ty có thể sử dụng trong thời gian lâu dài bởi được sản xuất theo công nghệ hiện đại. Trọng lượng khá nhẹ, lực nén có áp suất lớn làm cho khả năng chịu lực cao. Ngoài ra vách ngăn bằng gỗ còn có khả năng chống nước, ít bị trầy xước, bền đẹp, kiểu dáng và màu sắc đa dạng, làm nên không gian văn phòng đẹp như ý lại dễ kết hợp với bàn ghế văn phòng, tủ tài liệu.
  Bên trên là một số kiểu vách ngăn, bạn có thể cân nhắc để chọn ra loại vách ngăn phù hợp nhất cho nơi làm việc. Nếu bạn có nhu cầu hãy liên hệ ngay với chúng tôi chuyên cung cấp loại vách ngăn của noi that hoa phat với nhiều kích thước, chất liệu khác nhau với giá cả phải chăn tốt nhất.

  ReplyDelete